telefoonservice advocaten

Professionele telefoonservice advocaten. Verhoog uw bereikbaarheid met telefoonservice advocaten.

Altijd bereikbaar dankzij de service van Telefoonservice advocaten

Een advocaat heeft het altijd druk. Er is altijd wel iets te doen. Op drukke momenten kan het beantwoorden van uw telefoon net even te veel zijn! Het mislopen van telefoontjes kan de nodige stress veroorzaken. Het zou bijvoorbeeld een gemiste kans zijn als u een potentiële client mis loopt omdat u telefonisch niet bereikbaar bent.
Hoe fijn is het als u het beantwoorden van de telefoon kan uitbesteden? Goed nieuws, onze telefoonservice neemt deze taak graag van u over.

Meer dan alleen een telefoonservice advocaten nodig?

Al meer dan 13 jaar bieden wij, HS Telefoonservice, advocaten een professionele telefoonservice. Met onze telefoonservice advocaten staan wij advocatenkantoren bij in hun drukke dagdagelijkse bezigheden. Wij werken kleinschalig. U heeft twee vaste telefonistes die uw telefoon beantwoorden.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?:

  • Wij zijn flexibel inzetbaar. U bepaalt zelf wanneer u de telefoon naar ons doorschakelt. Dit kan op vaste momenten of wanneer u bijvoorbeeld een zitting heeft.
  • Wij beantwoorden als telefoonservice advocaten op een vriendelijke manier de telefoon met uw bedrijfsnaam.
  • Wij noteren de gegevens van de beller en sturen u per mail het gespreksverslag. Zo bent u op de hoogte van de informatie die wij voor uw verwerken.
  • Heeft u zelf geen tijd om uw agenda te beheren? Ook hierin kunnen wij u assisteren.

Twee vaste telefonistes van onze telefoonservice advocaten beantwoorden uw telefoon op een professionele manier. Wij vormen het visitekaartje van uw advocatenkantoor, denken met u mee en nemen initiatief. Als telefoonservice advocaten zijn wij de ambassadrices van uw organisatie. Discretie, persoonlijk contact en het waarborgen van onze kwaliteit vinden wij erg belangrijk.

Met onze telefoonservice advocaten beantwoorden wij uw telefoon op momenten dat u zelf niet in de gelegenheid bent om dit te doen. Bijvoorbeeld als u een zitting heeft of een afspraak met een client. Ook als uw eigen telefoniste vakantie heeft, afwezig is door ziekte of zwangerschapsverlof kunnen wij u ondersteunen. U kunt onze telefoonservice advocaten natuurlijk ook permanent inschakelen.

Naast onze telefoonservice bieden wij als virtual assistent ook andere ondersteuning. Denk hierbij aan:

  • het beheren van de agenda;
  • het versturen van afspraakbevestigingen naar cliënten;
  • het beantwoorden mails in uw mailbox binnen een op voorhand afgesproken responstijd;
  • het beantwoorden van vragen van websitebezoekers via onze live chat service;
  • het organiseren van zakelijke evenementen.

Bent u op zoek naar een telefoonservice advocaten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met onze dienstverlening en waar wij ons in onderscheiden van andere telefoonservices? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.