caret-down caret-up caret-left caret-right
Polygon

telefoonservice

HS telefoonservice is een kleinschalig, laagdrempelig en professioneel bedrijf wat vooraf achterhaalt wat ik als klant belangrijk vind. Trudy, Jorien en collega's beantwoorden de telefoon alsof ze een van onze collega's zijn en proberen de beller zo goed mogelijk te helpen. Sinds een aantal maanden maken wij ook gebruik van de planningsservice. Zeer tevreden ben ik over HS Telefoonservice.

Met vriendelijke groet,
Margaux Kik
Polygon

Ontzorgd verhuizen


Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Als ik ergens een hekel aan heb, is het een ongeïnteresseerde medewerker van een callcenter aan de lijn te krijgen. Dat wilde ik dus ook niet voor onze klanten. Juist daarom hebben wij voor HS Telefoonservice gekozen. Het is alsof ze bij ons werken, zo prettig en professioneel staan zij onze klanten te woord. Door hun flexibele houding zijn zij ook onze steun en toeverlaat in het behandelen van onze mailbox als wij zelf afspraken hebben. Wij zijn heel tevreden!

Met vriendelijke groet,
Simone van der Veen
Ontzorgd verhuizen

Advocatenkantoor Klabou

telefoniste gezocht

Ons kantoor werkt nu enkele jaren met HS Telefoonservice.
Wij zijn erg te spreken over de wijze waarop Trudy en Jorien van HS Telefoonservice hun diensten verlenen: het is persoonlijk, accuraat, doortastend en zeer klantvriendelijk. Er is nagenoeg geen verschil met een 'inhouse' secretariaat en dat is vrij uitzonderlijk voor een extern bureau.

Met vriendelijke groet,
Ole Klabou
Advocatenkantoor Klabou

telefoniste inhuren

Ik ben ontzettend blij met Trudy en Jorien. Sinds ik met hen samenwerk heb ik meer tijd voor mezelf en andere zaken.
HS Telefoonservice is kleinschalig, persoonlijk, betrokken, attent en professioneel.
Dit krijg ik ook vaak terug te horen van mijn cliënten. Ik ben erg blij met de goede samenwerking en dankbaar voor het werk wat zij voor mij doen.

Met vriendelijke groet,
Anne-Marie Sassen
Osteopathie Sassen

 

Praktijk voor podotherapie Medisch Centrum Leeuwarden

Dik tevreden met Trudy en Jorien omdat ze mijn patiënten geduldig, correct, attent en professioneel te woord staan en daarnaast mijn agenda accuraat beheren.
De terugkoppeling gedurende de werkdag en aan het einde daarvan is ook eersteklas. Ik kan ze aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Edward Lucas

Tripartie Makelaardij & Hypotheken

telefoonservice gezocht

Wij maken inmiddels al 11 jaar naar volle tevredenheid gebruik van de services van HS Telefoonservice.
Trudy en Jorien nemen onze telefoon aan als we zelf in gesprek of buiten de deur zijn en dat doen ze voortreffelijk, netjes en correct. Bij extreme drukte doen ze spontaan meer dan wat je van ze zou mogen verwachten. We hopen dat ze samen nog lang voor ons de achtervang kunnen zijn.

We kunnen HS Telefoonservice aan iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Bertine Horst
Tripartie Makelaardij & Hypotheken

Local Recruiter

telefoonservice friesland

Wij vinden het heel prettig samenwerken met HS Telefoonservice. De kwaliteit van de gesprekken die ze voeren is erg hoog, ze weten wat ze doen en hoe ze klantvriendelijk mensen te woord moeten staan!
Wij zijn erg blij met de service van Trudy & Jorien, het scheelt Local Recruiter veel tijd.

Met vriendelijke groet,
Coriene de Jong
Local Recruiter

Frans Hettema Makelaardij

telefoonservice antwoordservice

Vlotte en correcte telefoondienst! Klanten worden keurig te woord gestaan en rapportage achteraf is top.

Met vriendelijke groet,
Frans Hettema
Frans Hettema Makelaardij

Schoonhoven Bedrijfsmakelaardij

telefoonservice makelaars

Wij maken nu al een aantal jaren gebruik van Jorien haar diensten, zeer aanbevelenswaardig.

Met vriendelijke groet,
Juko Schoonhoven
Schoonhoven bedrijfsmakelaardij

Som Advocatuur

telefoonservice advocatenkantoor

Al geruime tijd maken wij naar volle tevredenheid gebruik van HS Telefoonservice.
Instructies worden goed opgevolgd en de terugkoppeling van aangenomen telefoongesprekken is heel duidelijk. In geval van spoed wordt contact opgenomen via de GSM zodat potentiële nieuwe cliënten in contact worden gebracht. Kortom: een aanrader!

Met vriendelijke groet,
John Veerman
Som Advocatuur

Roosma Schilders

Telefoonservice Leeuwarden

HS Telefoonservice is wat ons betreft een aanrader voor een stuk rust en overzicht in een ieder zijn bedrijf tijdens afwezigheid van je eigen persoon of telefoniste ?

Met vriendelijke groet,
Johan Roosma
Roosma Schilders

AAA-Quickscan-Centrum Amersfoort

telefoonservice Breda

In deze digitale tijd is het voor mensen uit mijn doelgroep heel belangrijk dat ze telefonisch contact hebben met een ervaren telefoniste.
Een telefoniste die klanten vriendelijk te woord staat en gelijk afspraken kan maken.
HS Telefoonservice is echt mijn rechterhand hierin. De korte lijnen zorgen voor een prima contact.

Met vriendelijke groet,
Petit Hakkenberg
AAA-Quickscan-Centrum Amersfoort

SALAR Software

Telefoonservice uitbesteden

Wij maken inmiddels 5 jaar gebruik van de telefonische diensten van Trudy en Jorien. Met volle tevredenheid.
Zo staan ze iedereen netjes te woord namens onze organisatie, waardoor je zeer professioneel wordt ondersteund.

Met vriendelijke groet,
Peter van Helden
SALAR Software

Van der Ploeg Projectstoffering

telefoonservice advocaten
Wij maken al 7 jaar gebruik van HS Telefoonservice.
De secretaresses van HS Telefoonservice nemen de telefoon prettig op en koppelen de berichten duidelijk naar ons door. Zo kunnen wij ongestoord werken en wordt de telefoon op een professionele manier beantwoordt.
De secretaresse spreekt als werknemer van ons bedrijf. We hopen nog heel lang gebruik kunnen te maken  van de diensten van HS Telefoonservice.

Met vriendelijke groet,
Marc Ytsma
Van der Ploeg Projectstoffering

WestM Groep

telefoonservice rotterdam

Moet er een notitie af, ben je onderweg, in vergadering of heb je misschien wel een paar vrije dagen?

Je kan en wilt niet alle binnenkomende telefoontjes direct beantwoorden. Trudy en Jorien hebben die telefoontjes over een reeks van jaren voor ons bedrijf WestM Groep opgevangen. In een voorkomend geval werden direct afspraken in de digitale agenda gezet, zodat je je op andere dingen kon blijven richten, een en ander bevestigd in een email en waar nodig na terugkoppeling.

Regelmatig kregen wij ongevraagd van onze klanten bijzonder positieve feedback over de ondersteuning door Trudy en Jorien. Dat zegt veel. Telefoonservice is een vak en Trudy en Jorien behoren tot de toppers in die branche. Van harte aanbevolen!

Met vriendelijke groet,
Arie de Ruijter
WestM Groep

Werff Talent

telefoonservice groningen

Werff Talent maakt al  jaren gebruik van de diensten van HS Telefoonservice. Als klein uitzendbureau geeft de samenwerking met HS Telefoonservice ons flexibiliteit in combinatie met een goede bereikbaarheid en service zoals wij die aan onze flexwerkers en klanten willen geven.

HS Telefoonservice zorgt voor een professionele behandeling van onze binnenkomende telefoongesprekken. Zij zijn daarmee met recht een onderdeel van ons bedrijf.

Met vriendelijke groet,
Jan de Jong
Werff Talent BV

Osteopathie Lindeman

telefoonservice kleinschalig

Sinds enkele jaren werk ik nu samen met HS Telefoonservice voor de verwerking van telefoontjes die voor mij praktijk binnen komen.
Na enkele slechte ervaringen bij andere telecentrales was ik opzoek naar een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Herkenbaarheid is voor mij belangrijk.

De samenwerking met HS Telefoonservice ervaar ik als erg prettig. De communicatie verloopt helder en aanpassingen in het protocol worden snel en vakkundig toegepast. Voor extra werkzaamheden kan ik tevens bij hun terecht en ze nemen met hun professionele uitstraling veel werk voor me uit handen.

Een prettig eerste contact bepaalt vaak de relatie tussen de cliënt en ons bedrijf.

Hs Telefoonservice is hierin een waar visitekaartje voor onze praktijk.

Met vriendelijke groet,
Remco Lindeman
Osteopathie Lindeman

Huidzorg Houten

telefoonservice-utrecht

"Toen ik in 2008 alleen mijn praktijk voor huidtherapie oprichtte, werkte ik nog twee dagen in de week in loondienst. Nieuwe cliënten melden zich in rap tempo aan en al snel zag ik aan het einde van de dag veel gemiste oproepen op mijn telefoon staan. Natuurlijk een luxeprobleem, want de vraag was groot. Maar het gaf ook stress aan het einde van de dag. Je hebt enerzijds het gevoel dat je kansen mist en dat je potentiële klanten laat wachten. Daarom kwam ik via Google al snel bij HS Telefoonservice terecht. Wat mij met name aansprak was de service, kleinschaligheid en de korte lijn.
Een grote callcentra zou niet bij Huidzorg Houten passen. Trudy en Jorien gaan zeer discreet met de persoonlijke verhalen van onze cliënten om en hebben inmiddels zelfs vakinhoudelijke kennis. Dit geeft onze cliënten het gevoel dat ze al binnen zijn bij Huidzorg Houten. Daarnaast spelen zij goed in op de groei van de praktijk en denken ze met me mee hoe de service het meest effectief ingevuld kan worden in verhouding met de binnenkomende oproepen. Het gaat ze niet om het geld, maar om een duurzame relatie. Inmiddels bestaat het team uit meer dan tien mensen en lopen de zaken zo goed dat ook de officemanagers niet altijd alle telefoontjes kunnen aannemen. Daarom ben ik na 12 jaar nog steeds een tevreden klant."

Met vriendelijke groet,
Dana Dijs-Bom
Huidzorg Houten

SportTravel

telefoonservice leeuwarden

Zorgeloos en professioneel.
Wij maken met SportTravel al meer dan 12 jaar dankbaar gebruik van HS Telefoonservice. Op naar de 25 jaar 🙂

Met vriendelijke groet,
Martin Bravenboer
SportTravel

Toskedokterspraktyk Underweis

telefoonservice tandarts

Als mobiele tandarts is de bereikbaarheid het meest moeilijk op te lossen probleem geweest. Geweest. Door HS Telefoonservice heb ik veel meer rust gekregen in mijn organisatie, Toskedokterspraktyk Underweis. Het zijn vaak niet de meest gemakkelijke telefoontjes die beantwoordt moeten worden. Maar ze worden voor de oudere patiënt en hun familie, in alle rust en duidelijkheid afgehandeld.

Mei groetnis,
Martinus Jellema