Optimaal telefonisch bereikbaar dankzij een professionele telefoonservice

Overweegt u om een professionele telefoonservice in te schalen? Vraagt u zich af wat de voordelen zijn van een professionele telefoonservice?

Een professionele telefoonservice bespaart u tijd. Uw telefoniste beantwoordt uw telefoon uit naam van uw bedrijf. De telefoniste is het visite kaartje van uw bedrijf. Een professionele telefoonservice draagt bij aan tevreden klanten en zorgt voor een professioneel imago.

Als ondernemer wilt u optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten. In de praktijk is het echter niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Bijvoorbeeld omdat u een afspraak heeft met een klant of leverancier.
Een professionele telefoonservice biedt u hier een fantastisch alternatief. Een professionele telefoonservice beantwoordt uw telefoon als u zelf niet in de gelegenheid bent om deze te beantwoorden en toch bereikbaar wilt zijn. Een gemist telefoontje kan een gemiste kans zijn. Als de klant bij u geen gehoor krijgt kan deze overstappen naar een concurrent die wel bereikbaar is..

Waar kan een professionele telefoonservice u als ondernemer mee helpen

Natuurlijk is niet alleen bereikbaarheid belangrijk. Ook de manier waarop uw klant te woord wordt gestaan en verder wordt geholpen door een professionele telefoonservice is essentieel.
HS Telefoonservice wordt gerund door Trudy en Jorien, moeder en dochter ondernemen samen.  Met veel enthousiasme, zorg en op een vriendelijke manier staat zij u beller te woord.
Zij kunnen snel schakelen en denken met u mee.
U kunt permanent of alleen op momenten dat het voor u nodig is gebruik maken van de telefoonservice van HS Telefoonservice.

Met de hulp van een professionele telefoonservice vergroot u de klanttevredenheid. HS Telefoonservice is het visitekaartje van uw bedrijf en functioneren als ambassadrices. Geen grootschalig call center maar kleinschalig en persoonlijk.

Hoe werkt het:

  • Briefing met u over belscript en zaken die belangrijk zijn
  • U ontvangt van ons een doorschakelnummer
  • U schakelt uw telefoon door naar het doorschakelnummer
  • Twee vaste telefonistes beantwoorden uw telefoon met uw bedrijfsnaam
  • De gegevens van de beller worden genoteerd en naar het door u opgegeven mailadres verstuurd

Uw secretaresse op afstand

Wordt uw to-do-lijstje steeds groter en komt u er niet (genoeg) aan toe om met de ontwikkeling van uw bedrijf bezig te zijn? Schiet uw privéleven er misschien wel bij in en wordt het steeds moeilijker om er een dagje vakantie op na te houden?
Naast professionele telefoonservice biedt HS Telefoonservice ook ondersteuning in andere  secretariële werkzaamheden.
Op afstand beheert HS Telefoonservice graag uw agenda en versturen wij afspraakbevestigingen.
Heeft u zelf geen tijd om uw mailbox te beheren? Ook dit kunt u uitbesteden aan HS Telefoonservice. Wij beantwoorden met plezier de e-mails die binnenkomen. Dit binnen een vooraf afgesproken responstijd.
Live chat support uitbesteden? Met onze live chat service kunnen wij op een snelle en eenvoudige manier communiceren met de bezoekers van uw website en hun vragen beantwoorden. Ook het onderhouden van Sociale Media is een taak die wij van u kunnen overnemen.

Laat u helpen door onze professionele telefoonservice. Dankzij de hulp van HS professionele telefoonservice die als Virtual Assistant taken van u overneemt, bespaart u heel wat tijd. Hierdoor kunt u zich focussen op de toekomstperspectieven van uw onderneming en wordt uw to-do lijstje een stuk korter.

Een professionele telefoonservice inschakelen is heel gemakkelijk. Neem vandaag nog contact op met HS Telefoonservice.